-

PROIECT

URBANVILLE > PROIECT​

concept

Conceptul urbanistic care care a dat naștere acestui proiect, este unul cu o notă de exclusivitate, inedit pe piața locală prin concepția sa arhitecturală, gândit în mai multe faze de execuție.

Ținta noastră este de a pune la dispoziția viitorilor beneficiari imobile de o calitate și durabilitate deosebite ce se vor dovedi a fi o investiție de succes pe termen lung.
urbanville

Facilități

<br />
<b>Notice</b>: Undefined variable: image_alt in <b>/home2/urbanvil/public_html/wp-content/plugins/dinso-core/dinso-addons/widgets/dinso-faq.php</b> on line <b>178</b><br />
 • Spații verzi și peisagistică
  Un procent generos de peste 34% din suprafața terenului este alocat spațiilor verzi iar o planificare detaliată a fost realizată pentru a asigura o arhitectură peisagistică deosebită.
 • Design
  Design-ul impunător este realizat prin fațadele zidite din cărămidă Klinker în culori și nuanțe atent selecționate dar și prin intermediul formelor îndrăznețe.
 • Parcări
  Fii fără griji! Locurile de parcare sunt puse la dispoziția ta gratuit, iar în funcție de locuința aleasă, poți beneficia de un loc de parcare acoperit, la demisol.
 • Infrastructură și utilități
  Se vor realiza drumuri de acces conforme și vei beneficia de toate utilitațile publice, inclusiv canalizare menajeră și pluvială, prin construirea unei stații de epurare modulară.
 • Spațiu și confort personal
  Ținta noastră principală este de a îți oferi suficient spațiu util. Ai parte de confort termic și respiri un aer curat cu ajutorul sistemelor de ventilație ce vor fi montate în fiecare locuință.

programează o vizită